Plaha facebook

Scandal pe facebook. Vlad Plahotniuc a descoperit cu stupoare că soția avocatului Valerian Mânzat a făcut o poză cu una din mașinile sale. Mai mult, aceasta i-a pus pe mașină o fundă uriașă spre nemulțumirea lui Vlad Plahotniuc.

”Eu sunt Bosul! Valera, și, uăi, ai ahuit? Cum să o lași pe fumeia ta să facă fotce ku Mărsikul meu? Amuia să scoți fokta de pe Facebook! Și de ce a pus banticul acela roșu? De găsesc o zgârâietură ajungi lângă Filat”, la amenințat Vlad Plahotniuc pe avocatul său, Valerian Mânzat.

În replică, Valerian Mânzat susține că nu o poate obliga obliga pe soția sa să scoată poza pentru că îi este frică de aceasta, dar explică că poza a fost pusă doar pentru a o face invidioasă pe cumătra Angela. În scandal s-a implicat și Ilan care i-a cerut soției sale să-și pună poze ca să le închidă gura la toți oligarhii săraci din Moldova. Ca de obicei, conform tradiției, oligarhii moldoveni au anunțat că și în anul 2016 își vor pune pe facebook poze cu luxul în care trăiesc și promit să nu dea niciun ban la pensionari sau copii. Asta ca să le meargă bine încă o sută de ani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Plaha-facebook.pnghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Plaha-facebook-300x300.pngadminMonden
Scandal pe facebook. Vlad Plahotniuc a descoperit cu stupoare că soția avocatului Valerian Mânzat a făcut o poză cu una din mașinile sale. Mai mult, aceasta i-a pus pe mașină o fundă uriașă spre nemulțumirea lui Vlad Plahotniuc. ”Eu sunt Bosul! Valera, și, uăi, ai ahuit? Cum să o lași...

Comentează