cristian-tabara-frigider-copy

Cunoscutul oligarh este extrem de supărat pe sclaviaristul său, Cristian Tărăboi. Asta după ce Tărăboi a dat iama în frigider și ia halit toată mâncarea. Vlad Plahotniuc susține că a venit foarte flămând acasă, a deschis frigiderul și, când colo, frigiderul gol. Cineva îi mâncase chiar și plasticul.

”Nu mi-a venit să cred că există cineva fără frică de mine în Moldova. Să intre în casa mea, să se apuce și să-mi crape toată mâncarea. Și nu doar mâncarea. A mâncat jumătate de plastic din frigider. La început mi-am bănuit slugile din blocul în care locuiesc. I-am chemat pe procurori și mi-am trimis slugile în închisoarea Centrului Național Alcorupției. Acolo, blea, au bazarit cu Țuțu și Țuțu a aflat că Cristian Tărăboi mi-a mâncat mâncarea. Dar oare nu o mai umblat și prin altă parte cât eu eram în dormitor? O să-mi număr miliardul să nu fi dispărut ceva de acolo”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

Procuoroarea Centrului Național Alcorupției Andriana BețiShor a demarat o anchetă și l-a dat pe Cristian Tărăboi în căutare internațională. Dacă va fi prins, Cristian Tărăboi va fi bătut de Costea Țuțu și va fi băgat cu forța în borsetkă. Pentru a-și pedepsi sclaviariștii de la Publika WC și Prime WC, Plahotniuc a anunțat că Țuțu îi va bate și pe ei o dată pe lună, ca să nu uite de frică.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Cristian-Tabara-Frigider-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Cristian-Tabara-Frigider-copy-300x300.jpgadminMonden
Cunoscutul oligarh este extrem de supărat pe sclaviaristul său, Cristian Tărăboi. Asta după ce Tărăboi a dat iama în frigider și ia halit toată mâncarea. Vlad Plahotniuc susține că a venit foarte flămând acasă, a deschis frigiderul și, când colo, frigiderul gol. Cineva îi mâncase chiar și plasticul. ”Nu mi-a...

Comentează