Partidul Democrat contraatacă decizia PAS și DA de a forma un Bloc electoral. Împreună cu Dodon, liderul PD au decis să formeze și ei un bloc. Doar că acesta va avea o altă denumire. Blocului Internațional Socialist Democrat Efervescent Țărănesc va fi numit pe scurt BISDEȚ.

”Noi ne-am gândit că BISDEȚ vine de la Stabilizdeț. Toată lumea știe câtă stabilizdate este în Moldova, așa că oamenii vor fi ușor de convinși să nu ne voteze. Este cel mai folosit cuvânt de moldoveni. Te uiți la drumuri, BISDEȚ. Te uiți la salariu, BISDEȚ. Te uiți la gențile pe care le-ai pregătit să emigrezi, BISDEȚ”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Igor Dodon explică de ce Blocul lor este internațional: ”pentru că fiecare o să pretindă că se luptă la nivel internațional cu cineva. Iaca, eu, ca prezik, o să mă fac că mă lupt cu romișii și cu UE. Plaha o să se prefacă că este certat cu rușii”

Publika WC a publicat deja un sondaj în care arată că BISDEȚ va fi votat de 169 la sută dintre sirieni!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-Nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-Nunta-copy-300x300.jpgadminPolitic
Partidul Democrat contraatacă decizia PAS și DA de a forma un Bloc electoral. Împreună cu Dodon, liderul PD au decis să formeze și ei un bloc. Doar că acesta va avea o altă denumire. Blocului Internațional Socialist Democrat Efervescent Țărănesc va fi numit pe scurt BISDEȚ. ”Noi ne-am gândit că...

Comentează