image

Cel mai bogat oligarh din Moldova, Vlad Plahotniuc, și-a anunțat și el candidatura la funcția de președinte. Coordonatorul executiv și-a depus actele noapte trecută în mare taină la CEC, adică la Compania Erectorală a lui Ciocan. După depunere, Plahotniuc a ieșit din sediul Campaniei Erectorale a lui Ciocan protejat de umbrele.

”Toți săracii și nebunii din Moldova vor să devină președinți, dar eu, cel mai bogat oligarh, de fapt, singurul rămas în afara pușcăriei, să stau să mă uit? Nu. Plaha nu se lasă! Am decis să mă implic în alegeri și să le câștig. Am observat cât de mult mă iubesc oamenii. Pe unde merg aud strigându-se în urma mea: Uuuuu, Plaha! Vreau să schimb statul acesta, dacă ies președinte, voi face din Moldova altă țară. Se va numi Plahotnova”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info Vlad Plahotniuc.

Potrivit unui sondaj, pentru că a furat mult, Vlad Plahotniuc are cele mai mari șanse să iasă președinte. Moldovenii acceptă cu mare drag să voteze hoți la putere. Shorheienii și bălțații sunt deja de partea lui Plahotniuc și promit să-l voteze așa cum i-au votat pe Shor și Usatîi.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
adminSocial
Cel mai bogat oligarh din Moldova, Vlad Plahotniuc, și-a anunțat și el candidatura la funcția de președinte. Coordonatorul executiv și-a depus actele noapte trecută în mare taină la CEC, adică la Compania Erectorală a lui Ciocan. După depunere, Plahotniuc a ieșit din sediul Campaniei Erectorale a lui Ciocan protejat...

Comentează