Uncle Bens Orez Ghiletchi copy

Vlad Plahotniuc a șocat ieri pe toată lumea când a anunțat pe cine va înainta pentru alegerile prezidențiale din Moldova. Este vorba de celebrul Uncle Ben’s, pe care l-a adus tocmai din Statele Unite. Partidul Democrat este convins că așa va câștiga cu siguranță alegerile.

”Moldovenii adoră orezul. Așa că nu au cum să nu-l placă pe Uncle Ben’s. O să ne ducem cu Uncle Ben’s prin toate satele, pe la toate casele. Cine nu-l știe pe Uncle Ben’s? Este candidatul ideal. Nu o să fie singur. Va fi înconjurat de ajutoarele sale: Floris, JLC și Sudzuker. Toți aceștia vor umbla în campanie electorală prin Moldova”, a declarat coordonatorul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.

Sergiu Sârbu îl va însoți pe Uncle Ben’s prin toată Moldova. Evident, acesta va avea parte de o largă prezentare națională, în special pe televiziunile unde se fabrică macaroane pentru moldoveni. În semn de protest, moldovenii nu vor mai scanda ”Nu, Plaha!”, ci ”Nu, Uncle Ben’s!”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Uncle-Bens-Orez-Ghiletchi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Uncle-Bens-Orez-Ghiletchi-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc a șocat ieri pe toată lumea când a anunțat pe cine va înainta pentru alegerile prezidențiale din Moldova. Este vorba de celebrul Uncle Ben's, pe care l-a adus tocmai din Statele Unite. Partidul Democrat este convins că așa va câștiga cu siguranță alegerile. ”Moldovenii adoră orezul. Așa că...

Comentează