Zi importantă pentru corupția din Moldova. Cei mai importanți oameni politici din Moldova: Filat, Plahotniuc și Shor au fost chemați la București de DNA. Cei trei trebuie să se prezinte în maximum 10 zile, alftel vor rămâne fără cetățenia românească. DNA speră să-și poata ajuta astfel frații de peste Prut nu doar cu vorba.

”Noi nu ne jucăm. Dacă te-am chemat, trebuie să vii. Și dacă vii, suntem 99% siguri că te vom aresta. Nouă ne este milă de frații din Moldova. Ei nu pot aresta așa cum trebuie un suspect, așa că aceștia umblă slobozi prin țară și se fac primari”, a declarat Codruța Kovesi, procuroruș șef al DNA.

Aceasta susține că vrea să-i aresteze pe toți politicienii moldoveni pentru corupție și crede că în curând va fi nevoie de noi alegeri parlamentare în Republica Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Plahotniuc-cu-multi-dolari.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Plahotniuc-cu-multi-dolari-150x150.jpgadminSocial
Zi importantă pentru corupția din Moldova. Cei mai importanți oameni politici din Moldova: Filat, Plahotniuc și Shor au fost chemați la București de DNA. Cei trei trebuie să se prezinte în maximum 10 zile, alftel vor rămâne fără cetățenia românească. DNA speră să-și poata ajuta astfel frații de peste...

Comentează