În această dimineață mai multe șestiorci ale lui Vlad Plahotniuc au mers cu o plângere la Protecția Consumatorului. Plângerea vine chiar de la domnul Coordonator al Republicii Moldova, cel mai bogat miliardar moldovean în viață. Din primele informații, Vlad Plahotniuc se plânge că a cumpărat un deputat stricat.

”Eu știu că lucrurile nu merg bine în țara asta, că se strică, că sunt prost făcute, dar până acum nu mi s-a întâmplat să cumpăr un deputat stricat. Anii trecuți toți deputații erau buni. Aista nu știu ce este cu el. Îi dau comanda pupă buca, nimic. Deputatul nu răspunde la comenzi. M-am zaibit să arunc cu bani aiurea. Mai ales că am dat câteva sute cu mii de euro pentru deputatul aista. Voi știți câte bănci trebuie să grabanesc ca să pot cumpăra un puciok de deputați? Ibati ne vstati”, a declarat oligarhul Vlad Plahotniuc într-un briefing de presă.

Protecția Consumatorului susține însă că Vlad Plahotniuc nu a fost atent și a cumpărat un deputat second hand. ”Le recomandăm oligarhilor care cumpără deputați să fie atenți la data valabilității acestora. Deputatul cumpărat de Vlad Plahotniuc se numește Siroja și a fost deputat în legislatura anterioară. Degeaba domnul Cordonator îi dădea comenzi, dacă el nu mai este deputat. Desigur că va primi banii înapoi”, a declarat Alina Russu, directorul general al Protecției Consumatorului de Deputați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Vlad-Plahotniuc-vanzator-de-deputati.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Vlad-Plahotniuc-vanzator-de-deputati-300x300.jpgadminFinanțe
În această dimineață mai multe șestiorci ale lui Vlad Plahotniuc au mers cu o plângere la Protecția Consumatorului. Plângerea vine chiar de la domnul Coordonator al Republicii Moldova, cel mai bogat miliardar moldovean în viață. Din primele informații, Vlad Plahotniuc se plânge că a cumpărat un deputat stricat. ”Eu știu...

Comentează