Donald Trump Vlad Plahotniuc copy

Vlad Plahotniuc își continuă turneul său în SUA. Coordonatorul Republicii Moldova s-a întâlnit cu Donald Trump, cunoscut miliardar american, care candidează la președinția Statelor Unite. Cei doi miliardari au avut un schimb de replici acide cu privire la modul în care te poți îmbogăți mai ușor. În cadrul întâlnirii, Vlad Plahotniuc i-a recomandat lui Donald Trump să nu candideze la președinție, ci să pună în locul său pe Mute Duck.

”A fost un schimb plăcut de experiență, ca de la miliardar la miliardar. Eu l-am compătimit pe Donald Trump că trebuie să candideze la președinție. I-am explicat că cea mai bună metodă de capturare a unei țări este să pui pe alții în față, iar tu să coordonezi totul din hotelul tău. Mai ales că Donald are un hotel la fel de frumos ca al meu. Pentru că o campanie electorală costă în SUA la fel de mult ca în Moldova, i-am împrumutat câteva milioane de dolari. I-am spus să nu se grăbească, să îi întoarcă când poate, că în Moldova mai sunt și alte bănci”, a declarat miliardarul Vlad Plahotniuc, coordonatorul Moldovei.

Din păcate, întâlnirea cu Vlad Plahotniuc ar putea să fie distrugătoare pentru campania lui Donald Trump. Ratingul său a scăzut imediat. Americanii s-au speriat când l-au văzut pe miliardarul lor lângă miliardarul nostru. Potrivit Barometrului Opiniei Publice din America, antiratingul lui Plahotniuc a ajuns chiar și în America la minus 69 la sulă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Donald-Trump-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Donald-Trump-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vlad Plahotniuc își continuă turneul său în SUA. Coordonatorul Republicii Moldova s-a întâlnit cu Donald Trump, cunoscut miliardar american, care candidează la președinția Statelor Unite. Cei doi miliardari au avut un schimb de replici acide cu privire la modul în care te poți îmbogăți mai ușor. În cadrul întâlnirii,...

Comentează