Plahotniuc cu Putin copy

Vlad Plahotniuc promite că în mandatul său dictatorial va face din Moldova o țară cu adevărat mare. Invitat într-o ședință secretă a Parlamentului, proprietarul Republicii Moldova susține că a bătut palma cu președintele Rusiei să împartă Ucraina în două. Teritoriile din vest vor reveni Moldovei, iar cele din est Rusiei.

”Tovarășul Putin a fost foarte generos cu noi. Ne-a dat nu numai Transnistria, ci și teritorii largi din Ucraina. Haholii acum o să fie cetățeni moldoveni. Pe 30 februarie trimitem armata să ocupe teritoriile ucrainene. Vom avea și noi ieșire la mare, moldovenii vor merge în Zatoca unde se vor distra ca la ei acasă. Evident, toate bogățiile Ucrainei îmi vor reveni mie”, a declarat patronul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.

Din primele informații, Vlad Plahotniuc va deveni mai bogat cu 10 mii de tone de slană ucrainească. Speriați de sărăcia din Moldova, sute de mii de ucrainenii au anunțat deja că au cerut cetățenia românească. Noua țară se va numi Ukrova, moneda – grieu, iar capitala Kievnău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Plahotniuc-cu-Putin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Plahotniuc-cu-Putin-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vlad Plahotniuc promite că în mandatul său dictatorial va face din Moldova o țară cu adevărat mare. Invitat într-o ședință secretă a Parlamentului, proprietarul Republicii Moldova susține că a bătut palma cu președintele Rusiei să împartă Ucraina în două. Teritoriile din vest vor reveni Moldovei, iar cele din est...

Comentează