Vlad Plahotniuc va intra în cărțile de istorie ca fiind primul turist spațial din lume. Oligarhul a anunțat că a acceptat oferta cetățenilor moldoveni care vor să-i facă un cadou deosebit: o călătorie în spațiu. Așa că moldovenii au pus mână de la mână, au mai adunat un miliard și i-au cumpărat coordonatorului călătoria spațială.

”De fapt, puteofca costa 2 miliarde. Dar noi am negociat cu Elon Musk, proprietarul SpaceX și i-am spus, pațanul, noi nu avem nevoie să-l aduci pe Plaha înapoi. Noi vrem să plătim biletul doar dus. Biletul de întoarcere nahren ne trebuie… Elon Musk este pațan talkovâi și și-a dat seama că iese mai ieftin să-l trimită în cosmos pe Plaha decât să-l aducă înapoi, așa că am bătut palma”, a declarat inițiatorul ideii, Leonea Iaibu.

Deocamdată miliardarul Vlad Plahotniuc nu știe că biletul este doar dus și că nimeni nu vrea să-l aducă pe pământ. Fiind în culmea fericirii, coordonatorul Moldovei s-a interesat deja dacă extratereștrii au bănci comerciale cu euro și dolari și dacă poate să-i ia pe Shor și pe Silvia Bradu cu el în călătorie.

Evident că poate, au exclamat moldovenii bucuroși că scapă de atâția mâncăi cu un singur bilet.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Statia-Spatiala-Moldova-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Statia-Spatiala-Moldova-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vlad Plahotniuc va intra în cărțile de istorie ca fiind primul turist spațial din lume. Oligarhul a anunțat că a acceptat oferta cetățenilor moldoveni care vor să-i facă un cadou deosebit: o călătorie în spațiu. Așa că moldovenii au pus mână de la mână, au mai adunat un miliard...

Comentează