După ce au fost publicate mai multe filmulețe în care Dorin Chirtoacă apare distrându-se ca orice om, iată că a venit momentul mult așteptat de toți moldovenii. Astăzi, la ora 25 și 69 de minute, compania de producție de filme păduchioase și amoroase Plahotniuc Picture a prezentat în premieră Sex Tape-ul cu primarul suspendat al Capitalei. Chiar coordonatorul personal a trimis emailul cu filmul tuturor bleagherilor săi.

“Bleagheri, troli și dalbaioji de pe Facebook, chiar dacă l-am dabivit pe Chirtos, asta nu înseamnă că trebuie să ne fie milă de el. Hai să-l băgăm complet în groapă și să pregătim scenariul ca în cazul lui Filat. Deci, publicați pe toate bleagherile voastre, conturile false sau adevărate filmulețul pe care vi-l trimit. Știu că toată lumea îl așteaptă. O să fie toți interesați de rahatul pe care o să-l pulverizez din nou peste Moldova prin intermediul vostru, bleagheri, jurnaliuște și trolli. Sex Tape-ul se numește Laba Moscovei”, le-a scris directorul general al companiei de producție cinematografică Plahotniuc Picture, Vlad Plahotniuc.

Cum era de așteptat, moldovenii au urmărit cu sufletul la gură Sex Tape-ul cu Chirtoacă. În numai 69 de minute, toată lumea, de la babe, la cei mai tineri moldoveni știau exact ce a făcut Chirtoacă. Deși nimeni nu recunoaște, toți s-au uitat la Sex Tape.

Din păcate pentru moldoveni, Sex Tape-ul cu Chirtoacă este complet dezamăgitor. Plahotniuc Picture nu a reușit să-l surprindă făcând sex pe primarul suspendat cum l-a surprins pe Vlad Filat. Dar ce face Chirtoacă în Sex Tape? Acesta ascultă Liubă, admiră pietre sub forma României Mari, vorbește despre politică, promite că va lupta cu Laba Moscovei, de unde vine și denumirea filmului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/img_0067.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/img_0067-300x300.jpgadminPolitic
După ce au fost publicate mai multe filmulețe în care Dorin Chirtoacă apare distrându-se ca orice om, iată că a venit momentul mult așteptat de toți moldovenii. Astăzi, la ora 25 și 69 de minute, compania de producție de filme păduchioase și amoroase Plahotniuc Picture a prezentat în premieră...

Comentează