Vlad Plahotniuc trompeta nu Pasha copy

Vlad Plahotniuc va fi văzut tot mai mult cu trompeta în gură în timpul apropiat. Pentru că a fost trădat de prea mulți cântăreți, care au ieșit la concerte cu maiouri #nuPlaha, Coordonatorul executiv al Moldovei i-a promis șestiorcei sale, Marian Pulu, că îi va cânta chiar el.

”Eu nu mai am încredere în cântăreți. La început a venit Pasha cu maioul #nuPlaha, pe urmă a apărut și Cătălin Josan. Sincer, m-am săturat să-și bată joc de mine. Am vrut să o iau pe Diana Gligor să-mi cânte, dar era ocupată cu un avocat. Voi cânta doar eu la concerte, o să mă vadă lumea ce talent am eu și o să o voteze pe șestiorca mea”, a declarat Vlad Plahotniuc încântat.

Ca să se răzbune pe Pasha Parfeni, Vlad Plahotniuc promite ca în timp ce va cânta, să afișeze pe cămașă hashtagul #nuPasha. Încântat că șeful său îi va cânta pe la mitingurile electorale, Marian Pulu a mai slobozit doi metri de bulbuci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vlad-Plahotniuc-trompeta-nu-Pasha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vlad-Plahotniuc-trompeta-nu-Pasha-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc va fi văzut tot mai mult cu trompeta în gură în timpul apropiat. Pentru că a fost trădat de prea mulți cântăreți, care au ieșit la concerte cu maiouri #nuPlaha, Coordonatorul executiv al Moldovei i-a promis șestiorcei sale, Marian Pulu, că îi va cânta chiar el. ”Eu nu...

Comentează