Vlad Plahotniuc cu bani copy
De ce nu a venit Vlad Plahotniuc să-l întâmpine pe premierul României la aeroport? Se zvonea că Dacian Cioloș aducea cu el în avion un procuror DNA. Mai jos veți citi alte câteva întâmplări neobişnuite din vizita lui Dacian Cioloş la Chişinău.

După tradiția politică din Moldova lui Dacian Cioloș i s-a oferit posibilitatea să divorțeze și să-și aleagă drept soție o prezentatoare de televiziune.

Igor Dodon s-a făcut de porc la întâlnirea cu Dacian Cioloș. Pentru că buneii lui Dodon au fost români deportați în Siberia, acesta a cerut să i se acorde cetățenia românească mai repede.

Incredibil, un deputat l-a întrebat pe Dacian Cioloș dacă are loc în avion să-i ia până la București un bax de țigări.

Incident diplomatic în timpul întâlnirii cu oamenii de afaceri moldoveni. L-au întrebat pe Dacian Cioloș dacă poate să le aducă un BMW petiorkă din Germania.

Dacian Cioloș a fost păcălit chiar de la aeroport. Un valiutchik i-a schimbat 500 de euro la cursul de acum 10 ani – 10 lei pentru un euro.

O femeie pe nume Liuda a fost alungată de la întâlnirea cu Dacian Cioloș pentru că în buletinul ei scria că o cheamă Mihai Ghimpu.

După întâlnirea cu Vlad Plahotniuc, Dacian Cioloș s-a plâns că i-au dispărut din buzunar 100 de euro.

Dacian Cioloș a vrut să vadă o bibliotecă la Chișinău, dar toate erau închise pentru că erau folosite la videochat.

Incredibil. Până a ajuns Dacian Cioloș la Chișinău, cele 60 de milioane de euro împrumutate de statul Român Republicii Moldova au fost furate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vlad-Plahotniuc-cu-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vlad-Plahotniuc-cu-bani-copy-300x300.jpgadminInternațional
De ce nu a venit Vlad Plahotniuc să-l întâmpine pe premierul României la aeroport? Se zvonea că Dacian Cioloș aducea cu el în avion un procuror DNA. Mai jos veți citi alte câteva întâmplări neobişnuite din vizita lui Dacian Cioloş la Chişinău. După tradiția politică din Moldova lui Dacian Cioloș...

Comentează