Deși este miliardar și cel mai bogat moldovean în viață, chiar și Vlad Plahotniuc se plânge pe scumpirile care au afectat țara noastră după alegeri. Miliardarul povestește că a fost în Piața Centrală din Parlament ca să mai cumpere un deputat, dar a descoperit cu stupoare că s-a scumpit foarte mult după alegeri.

”Nu înțeleg, ei sunt de aur? Cum să ceri pe un deputat 100 de mii de euro? Jaf la drumul mare. Până la alegeri am cumpărat deputați și cu 10 mii, cu 5 mii de euro. Este incredibil cât de scumpă a devenit Moldova după alegerile Parlamentare. Păcat că nu mai există deputații comuniști. Nici deputații PL nu m-au costat o avere. L-am cumpărat pe Mihai Ghimpu, iar restul au venit bonus”, a explicat pentru redactorii moldovesti.info Vlad Plahotniuc, patronul PD.

Plahotniuc susține că este în negocieri cu mai mulți deputați pe care vrea să-i cumpere, însă aceștia, pe lângă bani, vor vile, case, mașini și femei pentru saună. Nemulțumit, Vlad Plahotniuc se gândește să anuleze complet alegerile și să aleagă el Parlamentul. ”Nahrena alegeri? Costă mult organizarea lor și oricum iese cine vreau eu”, a spus Vlad Plahotniuc extrem de enervat și cu nasul plin de făină albă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Parlament-Piata-Centrala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Parlament-Piata-Centrala-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Deși este miliardar și cel mai bogat moldovean în viață, chiar și Vlad Plahotniuc se plânge pe scumpirile care au afectat țara noastră după alegeri. Miliardarul povestește că a fost în Piața Centrală din Parlament ca să mai cumpere un deputat, dar a descoperit cu stupoare că s-a scumpit...

Comentează