pensionari-galosi-sapun-coada

După ce a mărit vârsta de pensionare până la 69 de ani, guvernului lui Vlad Plahotniuc a început o campanie patriotică prin care moldovenii sunt rugați să nu trăiască atât de mult. Potrivit calculelor coordonatorului Republicii Moldova, dacă ar muri până la 69 de ani, țara noastră ar economisi miliardul furat în câțiva ani.

”Nu te gândi la ce ți-a făcut ție statul? Gândește-te la ce ai făcut tu pentru stat. Asta ar trebui să le intre în cap moldovenilor. După ce muncesc toată viața, în loc să se ducă la odihna meritată la cimitir și să se transforme în votanți fideli, ei supraviețuiesc prea mult și mai vor și pensie. Nu, muldovenii nu sunt patrioți. Dacă ar fi, ar muri înainte de pensie. Moldovenii habar nu au ce înseamnă să ne întreținem copii la studii cu Mercedesuri și avioane private în Evropa. Cât de scump este un apartament în centrul Chișinăului”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru șestiorcele sale, Filip, Candu și mulți alții.

Guvernul a adoptat un set de măsuri pentru a chinui și mai mult populația. Astfel, după creșterea vârstei de pensionare, Guvernul a decis să scumpească alimentele foarte mult. Căldura nu va mai fi dată. Medicamentele în farmacii se vor scumpi foarte mult. Spitalele vor avea doar apă de la robinet ca tratament. Dacă moldovenii vor supraviețui și în aceste cazuri, Guvernul intenționează să mărească vârsta de pensionare la 169 de ani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Pensionari-galosi-sapun-coada.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Pensionari-galosi-sapun-coada-300x210.jpgadminFinanțe
După ce a mărit vârsta de pensionare până la 69 de ani, guvernului lui Vlad Plahotniuc a început o campanie patriotică prin care moldovenii sunt rugați să nu trăiască atât de mult. Potrivit calculelor coordonatorului Republicii Moldova, dacă ar muri până la 69 de ani, țara noastră ar economisi...

Comentează