Vlad Plahotniuc Platon pe facebook copy

Coordonatorul Republicii Moldova neagă acuzațiile aduse de fostul său prieten, Veaceslav Platon. Vlad Plahotniuc a scris pe facebook că nu este adevărat că ar fi furat chiar toți banii. Vlad Plahotniuc susține că în Moldova au rămas încă multe bănci, multe firme și nimeni încă nu s-a atins de ele.

”Slavic m-a dezamăgit. Deși mi-a fost drug, a ajuns un mincinos fără pereche. Cum poți să spui una ca asta? Eu nu am furat chiar toți banii, încă mai este mult de furat în Moldova. Zilele trecute am trecut cu Costea Țuțu prin Chișinău și, când mă uit, o babă vinde răsărită. I-am luat imediat toți banii. 13 lei și 69 de bani. Ca baba asta sunt o mulțime de bănci, de companii și ele încă nu-mi aparțin”, a declarat Vlad Plahotniuc pe Facebook în like-urile trolilor săi.

Coordonatorul executiv al Moldovei a publicat și două adeverințe, una din partea SUA și una din partea Rusiei, în care scrie că este singurul care are voie să fure în Moldova. De la Buxelles, Vlad Plahotniuc a obținut o adeverință prin care are voie să fure și alegerile prezidențiale din Moldova.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vlad-Plahotniuc-Platon-pe-facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vlad-Plahotniuc-Platon-pe-facebook-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Coordonatorul Republicii Moldova neagă acuzațiile aduse de fostul său prieten, Veaceslav Platon. Vlad Plahotniuc a scris pe facebook că nu este adevărat că ar fi furat chiar toți banii. Vlad Plahotniuc susține că în Moldova au rămas încă multe bănci, multe firme și nimeni încă nu s-a atins de ele. ”Slavic...

Comentează