Rezoluția pe care Comisia de la Veneția a trimis-o în Moldova este extrem de utila parlamentarilor. O spune chiar Vlad Plahotniuc care a transmis pe facebook un mare mulțumesc celor care le-au scris. Potrivit stăpânului deputaților, datorită Comisiei de la Veneția, țara noastră a economisit o mie de lei pentru nevoile Parlamentului.

”Chiar aveam nevoie de hârtii la toaleta Parlamentului. Deputații se plângeau că jurnaliștii și analiștii de la Publika WC nu făceau față și erau mereu cu bucile murdare. Eram prea săraci să cumpărăm hârtie, dar acum ne-am rezolvat această problemă. Avem totuși o rugăminte, data viitoare să imprimați concluziile voastre pe hârtie mai moale, pentru că deputații se plâng că hârtia asta este ca un ciocălău de tare”, a declarat Vlad Plahotniuc la conferința de presă.

Igor Dodon a cerut și el o parte din hârtiile din concluziile de la Veneția. Acesta susține că s-a murdărit la rât mâncând din treucă și nu mai are cu ce se șterge. Comisia de la Veneția a anunțat deja că data viitoare nu va mai trimite hârtii, ci mailuri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Vlad-Plahotniuc-hartie-igienica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Vlad-Plahotniuc-hartie-igienica-copy-300x300.jpgadminPolitic
Rezoluția pe care Comisia de la Veneția a trimis-o în Moldova este extrem de utila parlamentarilor. O spune chiar Vlad Plahotniuc care a transmis pe facebook un mare mulțumesc celor care le-au scris. Potrivit stăpânului deputaților, datorită Comisiei de la Veneția, țara noastră a economisit o mie de lei...

Comentează