După ce l-a numit pe Botnari director la Moldova Gaz, Vlad Plahotniuc face o nouă numire scandaloasă. L-a pus pe cel mai celebru caratist din Moldova, Costea Țuțu, director la Fenosa. Costea Țuțu susține că moldovenii vor simți imediat stabilizdețul și la Gas Natural Fenosa pentru că vrea să facă niște reforme de o să li se bulbuce ochii bursucilor.

”Ahreneti, pațani. Eu sunt mare ștuțăr mulțumită pahanului meu de suflet. Acum o să jâvim. Dacă m-ați supărat, pac, trag avtamatul. Nu, blin, nu vă speriați, nu o să vă împușc. O să trag avtamatu ca să rămâneți fără curent electric. Apropo, trebuie să învățați următorul program. Trenirovkă dimineața, iar la prânz, la obed o să sting lumina în toată Moldova. Moldova, acum ai nani”, a declarat Costea Țuțu în culmea fericirii.

Plaha susține că numirile de până acum nu reprezintă mai nimic. Următoarea numire îi va face cu adevărat pe moldoveni să le pice plombele din gură. Își va numi barsetka personală guvernator la Banca Națională. Evident, barsetka lui Plaha urmează să-i reumple conturile cu euro, dolari, ruble transnistrene. Asta pentru că a rămas fără câteva milioane de euro după ce l-a pus pe Botnari șef la Moldova-Gaz.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Constantin-Țuțu-bătut-la-Orhei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Constantin-Țuțu-bătut-la-Orhei-300x300.jpgadminSocial
După ce l-a numit pe Botnari director la Moldova Gaz, Vlad Plahotniuc face o nouă numire scandaloasă. L-a pus pe cel mai celebru caratist din Moldova, Costea Țuțu, director la Fenosa. Costea Țuțu susține că moldovenii vor simți imediat stabilizdețul și la Gas Natural Fenosa pentru că vrea să...

Comentează