După numirea bloggerului Slavon Burlacu șef pisti raionul Criuleni, un alt blogger pd-ist a fost răsplătit pe merit pentru munca depusă de-a lungul timpului. Bloggerul Linjeaniuk a fost numit Pasol în Lituania, unde se și află în aceste momente. Numirea nu a fost o surpriză pentru nimeni.

”Îl numesc Pasol pe Linjeaniuk pentru merite deosebite față de patrie, față de țară, față de partid și față de mine lichna. Na, pațanul ista m-o slujit și acum merită un post de Pașol. I-am zis să nu se mai întoarcă acasă, că am suficienți trolli. I-am zis, Pașol na Lituaniu. Așa că a rămas Pasol acolo”, a declarat Vlad Plahotniuc într-un moment de maximă sinceritate.

Alt blogger PD-ist, Slava Beleași a fost numit vameș șef la granița moldo-transnistreană, iar lista de bloggeri răsplătiți de Coordonatorul Moldovei nu se termină aici. Scorneliu Gantalabura a fost numit de către Vlad Plahotniuc și Igor Dodon Pasol în Coreea de Nord.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Linjeaniuk.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Linjeaniuk-300x300.jpgadminSocial
După numirea bloggerului Slavon Burlacu șef pisti raionul Criuleni, un alt blogger pd-ist a fost răsplătit pe merit pentru munca depusă de-a lungul timpului. Bloggerul Linjeaniuk a fost numit Pasol în Lituania, unde se și află în aceste momente. Numirea nu a fost o surpriză pentru nimeni. ”Îl numesc Pasol...

Comentează