vlad-plahotniuc-cristian-tabara-fund-copy

Vlad Plahotniuc a fost internat de urgență la spitalul de boli ghemaroice din Chișinău. O ambulanță l-a luat pe iubitul coordonator și l-a dus în mare viteză în salonul de lux, numărul 69 al spitalului. Din primele informații, lui Vlad Plahotniuc i s-a aprins din nou curu.

”Stăteam liniștit ieri dimineață acasă. Beam o cafea, mă uitam pe înregistrările lui Filat, Liuda, Podleancă. Când colo, zvanok v dveriu. Mă uit prin glazok, unul cu o camera în mână. Mă gândeam că iar a venit Brega la mine. Deschid ușa, nu era Brega. Era sclavul meu Tărăboi. Fără să-mi dau seama, a intrat în apartamentul meu și a început să mă pupe în fund. Mă lăuda și mă pupa. M-a pupat în fund Tărăboi până am facut ghemaroi”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

După sesiunea de pupături în fund: pupături la sala de forță, pupături la micul dejun, pupături în camera cu haine, pupături în beci, curul lui Vlad Plahotniuc a luat foc. Este și normal, în condițiile în care, într-o zi, fundul lui Plahotniuc a primit mai multe pupături decât în 10 ani. Medicul Leonea Ibatisasati de la spitalul de boli ghemaroice a stabilit că pe Vlad Plahotniuc îl doare în cur de Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-fund-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-fund-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc a fost internat de urgență la spitalul de boli ghemaroice din Chișinău. O ambulanță l-a luat pe iubitul coordonator și l-a dus în mare viteză în salonul de lux, numărul 69 al spitalului. Din primele informații, lui Vlad Plahotniuc i s-a aprins din nou curu. ”Stăteam liniștit ieri...

Comentează