Vești bune la nivel financiar global. Moldova se poate mândri că a dat nașterii unuia dintre cei mai bogați oligarhi din lume. Este vorba de nimeni altcineva decât de Vlad Plahotniuc. Celebra revistă Forbes a făcut un top al celor mai bogați oligarhi din lume, iar Plahotniuc este în vârful clasamentului.

”Felicitări poporului moldovean care a reușit să crescă, educe și îmbogățească un om atât de mult. Nouă nu ne-a venit să credem când am descoperit cât de bogat este Vlad Plahotniuc. Averea lui nu se poate măsura nici cu a lui Bill Gayts, nici măcar cu a lui Mark Zuckerberbeck. Este unul din cei mai bogați oameni ai plantei și este extrem de ciudat că vine totuși din cea mai săracă țară din lume. Una din particularități, Vlad Plahotniuc este singurul oligarh din univers care este proprietarul unei țări, iar țara se numește Moldova”, a declarat la radio Șanson directorul general Forbes, Dick Suckmydick.

Extrem de fericiți, moldovenii au anunțat deja că sunt fericiți să-i dea bani lui Plahotniuc ca să nu-i scadă averea gigantică. Cetățenii au declarat deja că sunt gata să nu mănânce, să nu bea, să muncească încontinuu pentru ca familia Plahotniuc să nu ducă lipsă de nimic.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Vești bune la nivel financiar global. Moldova se poate mândri că a dat nașterii unuia dintre cei mai bogați oligarhi din lume. Este vorba de nimeni altcineva decât de Vlad Plahotniuc. Celebra revistă Forbes a făcut un top al celor mai bogați oligarhi din lume, iar Plahotniuc este în...

Comentează