Vlad Plahotniuc se implică în scandalul închiderii Jurnal TV. După ce și-a schimbat poza de pe facebook prin care își arată susținerea pentru jurnaliștii Jurnal TV, cunoscutul oligarh miliardar filantrop și coordonator de țară a anunțat că vrea să-i ajute pe moldovenii supărați că se închide televiziunea lor preferată.

”Să știți că și eu sufăr de pe urma acestei vești triste. Deși par un om hain, rău și tâlhar, pot spune: Je suis Jurnal TV. Până la urmă, unde în altă parte îmi auzeam numele la fel de des ca la Prime WC, Publika WC și alte zeci de canaluri ale mele? Desigur, la Jurnal. Am decis, când CCA-ul meu va închide Jurnal TV, eu voi mai deschide o televiziune, așa că stați liniștiți și nu vă deorgăiți”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Inițial, televiziunea pe care ar fi dorit să o deschidă Plahotniuc se numea Plaha WC. Dar ca să nu-i folosească numele, noua canalizație se va nume Ploha WC, ceea ce descrie perfect modul în care se desfășoară lucrurile în Moldova. După ce va deschide o nouă canalizare de televiziune, Vlad Plahotniuc va ajunge la 69 de televiziuni moldovenești unde o să vedem același rahat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-sustine-jurnal-tv.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-sustine-jurnal-tv-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc se implică în scandalul închiderii Jurnal TV. După ce și-a schimbat poza de pe facebook prin care își arată susținerea pentru jurnaliștii Jurnal TV, cunoscutul oligarh miliardar filantrop și coordonator de țară a anunțat că vrea să-i ajute pe moldovenii supărați că se închide televiziunea lor preferată. ”Să...

Comentează