Așa ceva vezi doar în filmele științifico fantastice. Igor Dodon este oficial primul moldovean cyborg. Asta după ce Vlad Plahotniuc i-a introdus prezikului Moldovei un întrerupător în koor. Coordonatorul nostru susține că a avut această idee când Dodon nu a mai răspuns la niște comenzi, s-a făcut că nu aude. Atunci, Vlad Plahotniuc a decis să îl controleze pe Dodon din punct de vedere tehnologic.

”Nu am vrut să las la voia întâmplării controlul meu asupra lui Dodon. Așadar, l-am chemat într-o seară la mine în Hotelul Nobil. Și când mă pupa în koor și îmi promitea că va face totul așa cum îi spun eu, a apărut Țuțu din spatele lui, l-a trântit la pământ. Apoi am luat un întrerupător și i l-am băgat în koor. Acum Dodon chiar este la dispoziția mea. Am o telecomandă și când Dodon este cuminte, apăs pe Dod-on. Poate fi prezik liniștit. Când nu răspunde sau dă cu râtul în treucă, hop, Dod-off și nu mai este prezik. Simplu”, a declarat râzând mișelește Vlad Plahotniuc în timp ce învârtea telecomanda printre degete.

Telecomanda de la întrerupătorul aflat în koorul lui Dodon este păzită de 6 bărbați bine hrăniți, îmbrăcați în rochii ciocolății. Bărbaților acestora li se spune judecători de la Curtea Constițuțuanală. În momentul în care Plahotniuc dă comanda Dod-off, judecătorii apasă pe telecomandă, iar Gandon nu mai este prezik. Când Plahotniuc se îmbunează și anunță Dod-on, judecătorii execută comanda. Pentru această invenție, Vlad Plahotniuc se laudă că a mai câștigat un miliard.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Dod-on-Dod-off-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Dod-on-Dod-off-copy-300x300.jpgadminPolitic
Așa ceva vezi doar în filmele științifico fantastice. Igor Dodon este oficial primul moldovean cyborg. Asta după ce Vlad Plahotniuc i-a introdus prezikului Moldovei un întrerupător în koor. Coordonatorul nostru susține că a avut această idee când Dodon nu a mai răspuns la niște comenzi, s-a făcut că nu...

Comentează