Andrian Candu Presedinte copy

Vlad Plahotniuc și-a cerut scuze astăzi că a lipsit atât de mult de când s-a reîntors în marea politică. Patronul Partidului Democrat, al Partidului Liberal, al Partidului Comuniștilor și al lui Leancă susține că a fost ocupat cu o treabă foarte importantă. Acesta a participat la filmarea mesajului de felicitare, care va fi difuzat la Moldova 1 de Revelion.

”A fost un mesaj de felicitare greu de filmat. Trebuia să nu mă văd în cadru, dar apăream peste tot. Oriunde se întorcea camera era ori un portret al meu, ori un milion de euro de-al meu. În plus, președintele Republicii Moldova, Andrian Candu, era foarte emotiv. A zis din greșeală de câteva ori premierul Sturza. Inadmisibil. A fost greu, noroc că Ilan Shor ne-a ajutat cu camerele de filmat”, a anunțat pe facebook, Vlad Plahotniuc.

Actualul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a fost anunțat deja să nu se chinuie și să nu învețe pe de rost mesajul de felicitare pentru revelionul din acest an. Că degeaba îl învață.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Andrian-Candu-Presedinte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Andrian-Candu-Presedinte-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc și-a cerut scuze astăzi că a lipsit atât de mult de când s-a reîntors în marea politică. Patronul Partidului Democrat, al Partidului Liberal, al Partidului Comuniștilor și al lui Leancă susține că a fost ocupat cu o treabă foarte importantă. Acesta a participat la filmarea mesajului de...

Comentează