cruce-mare-rascani-copy

Crucea uriașă care va fi instalată la Râșcanovca nu este o cruce obișnuită anunță coordonatorul executiv al Republicii Moldova. Este vorba de un monument în toată regula pentru niște oameni care și-au dat demult viața pentru a vota cu Marian Pulu. Și cum Nicolae Timofti nu-i poate decora pentru că sunt mulți și morți, Vlad Plahotniuc a decis să-și arate altfel respectul.

”Crucea uriașă de la Râșcanovca este monumentul alegătorului necunoscut. La cât de mult votează morții în Moldova au nevoie de recunoștința noastră. Vreau să aibă o cruce uriașă, să știe că le mulțumim că ne ajută foarte mult după moarte. Noi nu-i uităm. I-am trecut pe toți în listele erectorale și acolo o să stea cât voi coordona Moldova”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Pe de altă parte, coordonatorul Moldovei a anunțt că vrea să anuleze alegerile. Acesta susține că știe mai bine decât moldovenii pe cine să pună în funcții. Dar nici așa nu se va pierde crucea uriașă. Dacă Plahotniuc va rămâne mai mult la putere, democrația Moldovei va fi îngropată sub această cruce. Mormântul democrației va fi unul frumos și emoționant.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Cruce-mare-Rascani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Cruce-mare-Rascani-copy-300x300.jpgadminPolitic
Crucea uriașă care va fi instalată la Râșcanovca nu este o cruce obișnuită anunță coordonatorul executiv al Republicii Moldova. Este vorba de un monument în toată regula pentru niște oameni care și-au dat demult viața pentru a vota cu Marian Pulu. Și cum Nicolae Timofti nu-i poate decora pentru...

Comentează