Vlad Plahotniuc se laudă că a avut o călătorie extrem de plăcută alături de Iurie Leancă în America. Dictatorul moldovean susține că Leancă este extrem de eficient pentru durerile lui ghemoroidale. Chiar dacă a cerut mulți bani, investiția în Leancă a fost utilă.

”Voi știți je cât este de greu să fii dictator, mai ales în Moldova. Toți mă amenință cu anchete penale, niciodată nu știi când se satură poporul de mine și vine să mă arunce la tomberon. Într-o astfel de stare am plecat în America. Îmi ardea curul, iar Podleancă are buzele moi și a reușit să-mi stingă durerea în cur față de toată Moldova”, a citit de pe tableta sa uriașă dictatorul Moldovei, Vlad Plahotniuc.

Pentru că știe cât de Padleankă este Leancă și că îi poate lăsa baltă în orice clipă curul, Vlad Plahotniuc a decis să-și ia alte șestiorci cu el în America. Un ministru și o jurnaliușcă de la Publika WC. Cu ajutorul lor, curul nu a mai ars așa de tare. Padleankă este extrem de gelos și nu prea lasă pe nimeni să se apropie de curul lui Plahotniuc, așa că ceilalți padlize trebuie să îl pupe pe ascuns pe dictatorul Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-Iurie-Leanca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-Iurie-Leanca-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vlad Plahotniuc se laudă că a avut o călătorie extrem de plăcută alături de Iurie Leancă în America. Dictatorul moldovean susține că Leancă este extrem de eficient pentru durerile lui ghemoroidale. Chiar dacă a cerut mulți bani, investiția în Leancă a fost utilă. ”Voi știți je cât este de greu...

Comentează