Valerian Manzat porci copy

Avocatul Valerian Mânzat a ajuns în sfârșit la ananghie. Acesta a fost luat la ochi chiar de Vlad Plahotniuc. Oligarhul s-a supărat la maximum pe micuțul avocat după ce l-a prins făcând poze cu mașinile și obiectele sale de lux.

”Auzeam niște grohăituri în garaj. Zic, iar vreun protestatar a scăpat de pază. Intru cu bâta de baseball acolo. Ce să văd? Stă porcușorul ista și își face poza cu mașinile mele. Când l-am luat la întrebări a recunoscut repede totul, nu ca Filat care nu recunoaște nimic. Cică fac poze cu luxul tău ca să pun pe facebook să creadă lumea că sunt bogat. I-am dat una după ceafă și l-am trimis înapoi în gogineață să termine de curățat băligarul”, a declarat extrem de supărat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovești.info.

După ce a deschis facebookul lui Valerian Mânzat și a văzut că acesta se laudă nu doar cu mașinile sale, ci și cu hainele, chiar și cu halatul de baie, patronul Republicii Moldova a anunțat că îl arestează pe Valerian Mânzat. Acesta susține că avea nevoie de Mânzat ca să-i rânească la porci, dar nu a știut că micuțul avocat îi murdărește obiectele și hainele de lux.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Valerian-Manzat-porci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Valerian-Manzat-porci-copy-300x300.jpgadminPolitic
Avocatul Valerian Mânzat a ajuns în sfârșit la ananghie. Acesta a fost luat la ochi chiar de Vlad Plahotniuc. Oligarhul s-a supărat la maximum pe micuțul avocat după ce l-a prins făcând poze cu mașinile și obiectele sale de lux. ”Auzeam niște grohăituri în garaj. Zic, iar vreun protestatar a...

Comentează