Vlad Plahotniuc rata muta copy

Vlad Plahotniuc este mai nou cel care deține trofeul prestigios de Rață Mută, decernat de Asociația Păsărălogilor din Moldova. Patronul PD i-a luat trofeul lui Nick’O’Laye Team Off Tea, cel care a fost rață mută aproape patru ani fără să fi fost detronat de nimeni. Într-o singură zi, Vlad Plahotniuc a reușit această performanță.

”Toată lumea aștepta ca Plaha să înceapă conferințe de presă, întâlniri cu deputații, declarații publice, interviuri. Că el a zis că se întoarce în politică. Nici nu știam ce pregătește. Nu ne-am așteptat că vrea să îl distrugă în halul acesta pe Team Off Tea. Așadar, pentru că după ce a reintrat în politică nu a scos niciun cuvânt și continuă să tacă fără să zică nimic, lui Vlad Plahotniuc i se decernează acest trofeu prestigios. Este noua Rață Mută din politica Moldovenească”, a declarat Vasile Tupoiu, președintele de onoare a Asociației Păsărologilor din Moldova.

Președintele Nick’O’Laye Team Off Tea este extrem de supărat pe Plahotniuc și consideră că a fost furat. Acesta plânge de câteva ore și spune ca a muncit 4 ani, a tăcut 4 ani, ca să obțină acest titlu: ”Vlad Plahotniuc tace de doar câteva zile și gata, mi-a luat titul de Rață Mută”, a declarat președintele Maldivei în lacrimi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-rata-muta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-rata-muta-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc este mai nou cel care deține trofeul prestigios de Rață Mută, decernat de Asociația Păsărălogilor din Moldova. Patronul PD i-a luat trofeul lui Nick'O'Laye Team Off Tea, cel care a fost rață mută aproape patru ani fără să fi fost detronat de nimeni. Într-o singură zi, Vlad...

Comentează