După primul tur al alegerilor din Chișinău, Vlad Plahotniuc nu reușește să iasă din depresie. Cei mai renumiți medici din toată lumea au venit la sediul Partidului Democrat ca să-l ajute pe Plahotniuc să iasă din această stare, dar nu au reușit să facă nimic. Vlad Plahotniuc stă lângă miliard și casetele sale video și plânge neîncetat.

”Doamne, de ce nu mi-ai dat și mie mai mult noroc în viață? Ce folos că am atât de mulți bani dacă nu mă iubesc oamenii. Nu am noroc nici cu sovetnicii iștea. Niște dalbaiobi toți. Mi-au zis că va câșliga Silvica și nihrena nu a câștigat. Zaibali și toți sociologii iștea, îmi spuneau că să stau fără griji și, când colo, Silvica nu mai este în turul doi”, se plânge într-una Vlad Plahotniuc.

Plahotniuc a anunțat că îi dă afară pe toți trollii, adică pe Linjeaniuk, Gandratălăbură, Buhăieș, Căcălin, Beleași și mulți alții. De asemenea, vrea să renunțe la multe jurnaliuști de la Publika WC, dar și la sociologi anal-iști care au greșit toate sondajele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Vlad-Plahotniuc-se-uita-la-Nastase-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Vlad-Plahotniuc-se-uita-la-Nastase-copy-300x300.jpgadminPolitic
După primul tur al alegerilor din Chișinău, Vlad Plahotniuc nu reușește să iasă din depresie. Cei mai renumiți medici din toată lumea au venit la sediul Partidului Democrat ca să-l ajute pe Plahotniuc să iasă din această stare, dar nu au reușit să facă nimic. Vlad Plahotniuc stă lângă...

Comentează