Vlad Plahotniuc tocuri inalte copy

VIP Magazin l-a desemnat aproape pe degeaba pe Vlad Plahotniuc cel mai bine îmbrăcat politician din Moldova. Asta după ce coordonatorul executiv al țării s-a afișat la Furtumul Oamenilor de Afaceri încălțat pe tocuri foarte înalte, de femeie. Partidul de guvernământ a transmis un comunicat prin care a explicat de ce se încalță Vlad Plahotniuc în pantofi cu tocuri mari.

”Domnul Plaha, cel mai coordonator și mai afacerist politician din Moldova, capturatorul Moldovei, învingătorul balaurului Filat, dar nu în ultimul rând, cavalerul ordinului de raider, este foarte interesat de modă. Ca să fie mai înalt decât toți ceilalți poartă tocuri de femei. De la înălțimea sa reușește să vadă totul în Moldova și oricine fură mai mult va fi introdus imediat în Parlament”, a declarat purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Jora Iobtvoimati.

Potrivit unor surse demne de neîncredere, Vlad Plahotniuc este cu ajutorul tocurilor de femeie cel mai înalt om din Parlament, Guvern, Banca Națională, CNA și multe alte instituții coordonate. Acest lucru este o corvoadă pentru Marian Pulu, care este nevoit să meargă și să stea în genunchi când se întâlnește cu șeful său.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Vlad-Plahotniuc-tocuri-inalte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Vlad-Plahotniuc-tocuri-inalte-copy-300x300.jpgadminPolitic
VIP Magazin l-a desemnat aproape pe degeaba pe Vlad Plahotniuc cel mai bine îmbrăcat politician din Moldova. Asta după ce coordonatorul executiv al țării s-a afișat la Furtumul Oamenilor de Afaceri încălțat pe tocuri foarte înalte, de femeie. Partidul de guvernământ a transmis un comunicat prin care a explicat...

Comentează