Vlad Plahotniuc se poate lua de mână cu Igor Gandon. Coordonatorul Moldovei, cel mai bun prieten al lui Gandon, a anunțat că este extrem de supărat pe România. Patronul Partidului Democrat și a întregii Moldove îi somează pe români să-și țină cutremurele acasă pentru că din cauza seismelor dese se zguduie stabilizdețul moldovenesc.

”Nu este bine ce se întâmplă în România. Această țară a devenit un focar de instabilizditate. Dăunăzi au protestat niște hăbăuci în toată România. Astăzi ne-a zguduit de două ori două curtemure. La al doilea m-am speriat așa de tare, că era să scap un lingou de aur din mâini. Era lingoul preferat și nu-mi pasă de prietenia dintre români și moldoveni. Pohui, vorba cântecului. Eu vreau stabilizdețul să nu-mi fie deranjat”, a declarat Vlad Plahotniuc într-o conferință de presă.

Ca să-și revină din stres și supărare, mai mulți angajați de la Publika WC au dat buzna în biroul lui Plaha și au încercat să-i maseze intens bucile cu limba. Nu toți au avut parete de norocul de a-l pupa în fund pe Plaha. Și asta pentru că Cristi Tărăboi și-a băgat adânc limba și nu o mai putea scoate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-fund-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-fund-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vlad Plahotniuc se poate lua de mână cu Igor Gandon. Coordonatorul Moldovei, cel mai bun prieten al lui Gandon, a anunțat că este extrem de supărat pe România. Patronul Partidului Democrat și a întregii Moldove îi somează pe români să-și țină cutremurele acasă pentru că din cauza seismelor dese...

Comentează