Vlad Plahotniuc Casa Truseni copy

Vlad Plahotniuc demonstrează încă o dată extraordinara abilitatea de coordonator executiv al moldovenilor. Cunoscutul oligarh a decis să pună capăt certurilor pe casa din Trușeni. Acesta s-a implicat activ în rezolvarea problemei care a pus pe jar toată țara. Coordonatorul Moldovei i-a ascultat atent pe chiriași și pe proprietari, apoi a decis să… ia el casa.

”Când doi se ceartă… al treilea câștigă. Am învățat asta încă de mic copil, când le luam jucăriile copiilor care nu le puteau împărți. De fiecare dată când văd că cineva nu poate împărți ceva, o bancă, o firmă, un miliard, mă implic imediat. Într-o zi am observat că Moldova nu putea fi împărțită. Unii se certau cu alții, alții cu unii. Am zis, ia duceți-vă voi naxyi, că o să raideresc doar eu Moldova”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldoVESTI.info.

Din păcate pentru chiriași și proprietari, din centrul Chișinăului au dispărut corturile, așa că aceștia nu știu unde se pot aciua. Pentru început proprietarii au plecat din nou la muncă în Italia să facă bani de o altă casă, iar chiriașii s-au mutat la gazdă la alți proprietari cu care, evident, au semnat un contract.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vlad-Plahotniuc-Casa-Truseni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vlad-Plahotniuc-Casa-Truseni-copy-300x300.jpgadminSocial
Vlad Plahotniuc demonstrează încă o dată extraordinara abilitatea de coordonator executiv al moldovenilor. Cunoscutul oligarh a decis să pună capăt certurilor pe casa din Trușeni. Acesta s-a implicat activ în rezolvarea problemei care a pus pe jar toată țara. Coordonatorul Moldovei i-a ascultat atent pe chiriași și pe proprietari,...

Comentează