Bravo, Vlad Plahotniuc. Este singurul politician din Moldova care se ține de cuvânt. În timpul discursului său, atunci când a devenit președintele propriului partid, coordonatorul Republicii Moldova a anunțat că toți cei care fură în Moldova vor ajunge la închisoare. Așa că astăzi, dis-de-dimineață, oligarhul s-a dus la CNA în cătușe. Stupefiată, procuoroarea Adriana BețiShor l-a introdus în închisoare cu tot cu cătușe.

”Mie nu-mi place să arunc cuvinte goale ce din coadă au să sune. Pațan skazal, pațan zdelal. Dacă am promis că toți corupții și hoții vor ajunge la închisoare, nu era normal și logic să începem cu cel mai mare? Și dacă am văzut că pățănașii iștea de la CNA nu au coicele să vină să mă aresteze, m-am arestat singur. Sper acum să nu le mai fie frică de nimic și să înceapă să-i aresteze pe toți, Dodon, Ghimpu, Lupu, Leancă, Candu, Filip… Absolut toți politicienii de la putere sunt corupți și trebuie să stea la închisoare. Eu l-aș fi băgat și pe Renato la răcoare, dar e fugit în Moscova”, a declarat la intrarea în CNA, cu cătușele la mâini, Vlad Plahotniuc.

Cum era de așteptat, Vlad Plahotniuc a fost închis în aceeași celulă cu celălalt Vlad. Adică, Vlad Filat. Aflați la închisoare, cei doi s-au împăcat rapid și au început să-și împartă țigările, ceaiul și altele. Vlad Plahotniuc a recunoscut toate furtișagurile pe care le-a făcut împreună cu alți politicieni. Și anume, furtul miliardului, furtul din energia electrică, furtul din Banca Națională, furtul din magazine, furtul din schimburi valutare. Ca să nu fie foarte triști, cei doi Vlazi îl vor primi în curând în celulă și pe Vladimir Voronin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-1-300x300.jpgadminSocial
Bravo, Vlad Plahotniuc. Este singurul politician din Moldova care se ține de cuvânt. În timpul discursului său, atunci când a devenit președintele propriului partid, coordonatorul Republicii Moldova a anunțat că toți cei care fură în Moldova vor ajunge la închisoare. Așa că astăzi, dis-de-dimineață, oligarhul s-a dus la CNA...

Comentează