Incredibil. Vlad Plahotniuc este mai bogat cu un milion de euro. Asta după ce a participat aseară la emisiunea ”vrei să fii milionar?”. Plahotniuc a știut să răspundă la toate întrebările, iar prezentatorul a crezut că l-a pus în caloș cu ultima întrebare când i-a cerut să spună: unde este miliardul?

”Nu mă așteptam ca tovarășul coordonator al Chișinăului și întregii Moldove să știe să răspundă la această întrebare. Chiar nu mă așteptam. Pe noi, aici, la Prime, Bublika și toate canalizările tovarășului coordonator ne-au învățat că el nu are habar de miliard. Așa că mare mi-a fost mirarea când nu a luat niciun fel de padskazkă. Nici pitdeseat na pitdeseat, nici zvanok drugu, nici pomoșci zala. Blea, așa este deștept șeful nostru, că știe orice răspuns la orice întrebare. Ahuieti și pațan deștept”, a declarat prezentatorul emisiunii, Daniel Albu.

Vlad Plahotniuc susține însă că el a știut tot timpul unde este miliardul și nu a avut pe cine să sune pentru că l-a băgat pe Filat la pușcărie, iar Shor era ocupat cu concerte și cu scosul centurii de la brâu. Potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă, cu milionul câștigat Vlad Plahotniuc va mai cumpăra niște bleagheri, jurnaliuști și trolli cu care să atace oamenii cinstiți pe facebook.

Voi cum credeți, care este varianta corectă?

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Vrei-sa-fii-miliardar-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Vrei-sa-fii-miliardar-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Incredibil. Vlad Plahotniuc este mai bogat cu un milion de euro. Asta după ce a participat aseară la emisiunea ”vrei să fii milionar?”. Plahotniuc a știut să răspundă la toate întrebările, iar prezentatorul a crezut că l-a pus în caloș cu ultima întrebare când i-a cerut să spună: unde...

Comentează