cod-galben-publika-tv-copy

Vlad Plahotniuc a intervenit brutal în activitatea Serviciului Hidrometeorologic de Stat și a trimis Centrul Național Alcorupției peste meteorologi. Procurorii s-au sesizat și urmează să facă o anchetă. Asta după ce sinopticienii au anunțat Cod Galben de frig în toată țara. Vlad Plahotniuc consideră că specialiștii Serviciului Meteorologic de Stat fac propagandă pentru Maia Sandu.

”Este ilegal ca instituțiile statului să se implice în politică. Nu voi permite nimănui așa ceva. Nu folosim resursele statului în campanie. Doar partidul meu are voie să faca asta. Până la sfârșitul campaniei erectorale vă rugăm să nu mai folosiți cod galben. Poftim, dacă vreți, aveți Cod Roșu. Folosiți-l cât vă poftește inima, nu mă supăr. Dar să nu văd la televiziunile mele Cod Galben”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Procuororii CNA îi vor aresta și pe toți cei care se îmbracă în galben. Rectorul ULIM, Andrei Galben, a fost amendat astăzi de Centrul Național Alcorupției pentru campanie ilegală în favoarea Maiei Sandu. De altfel, cântecul ”galbenă gutuie” a fost interzis de ministerul Culturii pentru promovarea unor candidați electorali nedoriți de coordonatorul Executiv al Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Cod-Galben-Publika-TV-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Cod-Galben-Publika-TV-copy-300x300.jpgadminSocial
Vlad Plahotniuc a intervenit brutal în activitatea Serviciului Hidrometeorologic de Stat și a trimis Centrul Național Alcorupției peste meteorologi. Procurorii s-au sesizat și urmează să facă o anchetă. Asta după ce sinopticienii au anunțat Cod Galben de frig în toată țara. Vlad Plahotniuc consideră că specialiștii Serviciului Meteorologic de...

Comentează