Vești incredibile! Un atac terorist a avut loc duminică în Moldova. Câteva mii de persoane mascate au intrat în hotelul Nobil și l-au răpit chiar pe Vlad Plahotniuc. Moldovenii au început să se unească pe facebook și odnoklassniki ca să strângă bani să le dea teroriștilor recompensa cerută.

”Am adunat până acum un milion de dolari, dar vrem să mai adunăm. Încă nu ne vine să credem că este o realitate și nu o știre falsă de pe moldovesti.info. O să mai adunăm bani să le dăm la pațanii cu măști. Vrem să-i rugăm pe teroriști să-l țină măcar o jumătate de an. Dacă ni se termină banii o să încercăm să le dăm teroriștilor marfă, adică vin marca ”Gura Căinarului” sau brânză în culioashe ”Cu anul nou”. Ar fi mare păcat să nu beneficiem și noi un pic mai mult de norocul ista. Vrem să facem și un împrumut la Banca Mondială”, a declarat Leonea Ibatisasati, moldovean de pe odnoklassniki și facebook.

Chiar dacă a trecut o singură zi de la răpirea lui Vlad Plahotniuc, Moldova a început să o ducă mai bine. Economia a început să-și revină, iar banii au început să apară la bugetul de stat. Potrivit economiștilor de la IDINAHUI Viitorul, într-o jumătate de an Moldova va putea ajunge din urmă la dezvoltare economică statul Burkina Faso, iar peste o jumătate de an vom fi chiar și peste Mongolia. Totul dacă teroriștii vor fi în stare să-l țină răpit și în continuare pe Plaha, astfel că coordonatorul Republicii Moldova nu va putea fura nimic din țară.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-rapit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-rapit-copy-300x300.jpgadminSocial
Vești incredibile! Un atac terorist a avut loc duminică în Moldova. Câteva mii de persoane mascate au intrat în hotelul Nobil și l-au răpit chiar pe Vlad Plahotniuc. Moldovenii au început să se unească pe facebook și odnoklassniki ca să strângă bani să le dea teroriștilor recompensa cerută. ”Am adunat...

Comentează