Și Vlad Plahotniuc are mai probleme în această iarnă. Cel mai bogat oligarh din Moldova a ajuns sinistrat ca oamenii de rând. Asta după ce din greșeală a deschis geamul la seif, un vânt mai șugubăț a intrat în seif și a luat pe sus un troian de euro, de l-a trântit în capul miliardarului. Din păcate, Vlad Plahotniuc nu a reușit să iasă de sub noianul de bancnote.

”În aceste momente încercăm să-l scoatem pe Vlad Plahotniuc. Vrem să vă spunem că depunem eforturi supraomenești să-l găsim. Dar să știți că este foarte greu. Sunt milioane de euro acolo. Din spusele contabilei lui Plaha, este chiar un miliard. Parcă căutăm acul în carul cu fân. Dar nu ne dăm bătuți vom căuta până îl vom găsi”, a declarat salvatorul Leonea Pohuiveterhuimaroz.

Vlad Plahotniuc este iubit de toți membrii Partidului Dermocrat, așa că aceștia s-au adunat în fața catedralei cu câte o lumânare în mână. Chiar vladâka Vladimir, managerul Mitropoliei Moldovei se roagă pentru sufletul miliardarului oligarh și pentru ca milioanele de euro să fie donate bisericii.

Liuda Ghimpu este atât de stresat de veste că a ieșit cu paloșul lui Ștefan cel Mare și a declarat că se duce să-l scoată din nămeții de euro pe Vlad Plahotniuc. Din fericire, nebunul a fost oprit la timp, a fost legat, sedat și trimis la psihușkă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-Umbrela-Bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-Umbrela-Bani-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Și Vlad Plahotniuc are mai probleme în această iarnă. Cel mai bogat oligarh din Moldova a ajuns sinistrat ca oamenii de rând. Asta după ce din greșeală a deschis geamul la seif, un vânt mai șugubăț a intrat în seif și a luat pe sus un troian de euro,...

Comentează