corida-moldova-constantin-tutu-copy

Vlad Plahotniuc a rupt tăcerea în două și a anunțat în sfârșit cine va fi noul președinte al PD. Când toată lumea se gândea că ar fi vorba de șestiorka Serioja, șestiorka Barsetka, șestiorca Șinu… Coordonatorul executiv al Moldovei i-a șocat pe toți. L-a numit președinte al PD pe Costea Țuțu.

”Costea Țuțu este perfect pentru munca asta. Este la fel de bun ca Pulu. Oricum am nevoie de cineva la fel de prost, dar care să nu scoată bulbuci. Partea bună, Țuțu le va da la bot deputaților care nu o să-l asculte. Marian Pulu era atât de fricos, că de fiecare dată când se isca o bătaie, făcea pipi pe el și cerea o targă”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info Vlad Plahotniuc.

Prima lege pe care o vada în Moldova ca președintele PD, va fi ca toți deputații să meargă mai întâi la trenerovkă și apoi la obed. Costea Țuțu și-a luat și două ajutoare pe măsură, ajutoare care să-l ajute. Este vorba de Alina genunchi julit Zotea și Marina Flămânda Ebuzisaedu Rădvan.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Corida-Moldova-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Corida-Moldova-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminPolitic
  Vlad Plahotniuc a rupt tăcerea în două și a anunțat în sfârșit cine va fi noul președinte al PD. Când toată lumea se gândea că ar fi vorba de șestiorka Serioja, șestiorka Barsetka, șestiorca Șinu... Coordonatorul executiv al Moldovei i-a șocat pe toți. L-a numit președinte al PD pe...

Comentează