Șocant. Se schimbă din nou buletinele de vot la alegerile din Chișinău. Vlad Plahotniuc vrea să economisească bani, așa că a decis să comaseze doi candidați în unul singur. Ca să nu existe nicio surpriză, i-a ordonat lui Dodon să-i cedeze o jumătate din Vanea Ceban, astfel că de pe buletinul de vot dispare Silvia Bradu și Vanea Ceban.

”Va fi Silvia Ceban, doi candidați în unul. Așa stau și eu mai liniștit și nu mă chinuiesc și cu al doilea tur. Nu mă mai rog de mitropolit să scoale alegătorii din Doina la vot. Pe de altă parte, se apropie concediul, vreau să plec și eu în vacanțele mele, dar nu mă lasă boii iștea cu alegerile lor. Nahrena să facem două tururi. Plătim primul tur, iar banii pentru al doilea îi pun în buzunar, ca de obicei”, a declarat extrem de fericit Vlad Plahotniuc.

Silvia Ceban a anunțat deja care este programul electoral. Vrea să aducă cât mai mulți brazi. Vrea să pună covoare cu flori. Intenționează să-și facă cât mai multe selfie-uri și să aducă o tonă de toblerone în Chișinău. De asemenea, să extindă numărul saunelor din rutiere și troleibuze.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Silvia-Radu-poza-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Silvia-Radu-poza-copy-300x300.jpgadminPolitic
  Șocant. Se schimbă din nou buletinele de vot la alegerile din Chișinău. Vlad Plahotniuc vrea să economisească bani, așa că a decis să comaseze doi candidați în unul singur. Ca să nu existe nicio surpriză, i-a ordonat lui Dodon să-i cedeze o jumătate din Vanea Ceban, astfel că de...

Comentează