Magazinul online PAS a devenit un succes financiar uriaș. Abia s-a lansat pe piață, că Vlad Plahotniuc a cumpărat prin intermediul fundației sale Idivasea o mie de căni. Coordonatorul Moldovei susține că astfel vrea să ajute politicienii cinstiți și săraci, aflați la început de drum.

”Așa eram și eu la început. Naiv, sărac și cinstit. Până nu m-am pus pe furat nu am făcut niciun miliard. Acum sunt un multimiliardar bogat, cel mai bogat din Europa, așa că pot să ajut la rândul meu pe alții. Să știți, ca filantrop îi ajut pe politicienii cinstiți și săraci. Am vrut să ajut și Platforma DA, chiar le-am propus să le cumpăr niște corturi, niște pancarte, și de la Jurnal am vrut să cumpăr, dar m-au refuzat, sper ca cei de la PAS să accepte”, a declarat Vlad Plahotniuc citind de pe ecranul său mare în timpul unei conferințe de presă.

Vlad Plahotniuc susține că shoppingul său online nu se oprește aici. Coordonatorul Moldovei vrea să cumpere tot magazinul PAS cu tot partid. Maia Sandu a anunțat însă simplu – Nu Plaha! ”Eu am lucrat la Banca Mondială și știu să socotesc. Deci, Plaha nu are atâția bani ca să ne cumpere. I-ar trebuit toți banii din lume și tot nu ar fi suficient”, a declarat Maia Sandu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-cumpara-PAS-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-cumpara-PAS-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Magazinul online PAS a devenit un succes financiar uriaș. Abia s-a lansat pe piață, că Vlad Plahotniuc a cumpărat prin intermediul fundației sale Idivasea o mie de căni. Coordonatorul Moldovei susține că astfel vrea să ajute politicienii cinstiți și săraci, aflați la început de drum. ”Așa eram și eu la...

Comentează