Facebook a anunțat cine a provocat căderea sa de câteva ore în toată lumea. Este vorba de o răzbunare a lui Vlad Plahotniuc, susține Mark Zuckerberg care a fost audiat de o comisie specială a Parlamentului. Potrivit magnatului online, însuși Plahotniuc s-a lăudat că a blocat rețeaua cu ajutorul unor hackeri moldoveni.

”Din ce am înțeles, mai mulți moldoveni care lucrau la spălat podelele în sediul nostru din Colorado au scos din priză mai multe servere, așa că a rămas fără curent și Facebook-ul, Instagram-ul și toate celelalte. Nu ne-a venit să credem că se poate întâmpla așa ceva. Noi ne-am păzit de toți hackerii din lume, dar nu am avut nicio pază în fața hackerilor moldoveni. Hackerii moldoveni sunt cei mai periculoși, ei scot din priză și s-a terminat cu Facebook-ul”, a declarat înfuriat la culme Mark Zuckerberg în fața deputaților.

Vlad Plahotniuc susține că avea destul de mulți trolli care făceau o treabă foarte bună însă toți au fost omorâți de Mark Zuckerberg.

”Așa jăle m-o apucat pentru toți trollii mei buni. Niște adevărați mercenari virtuali care mă ajutau să dărâm pe toți cei din jur. Iaca, acum nu mai există, au fost distruși de omul ista fără suflet. Promit că o să mai blochez Facebook cu hackerii mei”, a amenințat Plahotniuc. Oligarhul suprem al Moldovei a anunțat că le va face în curând și 40 de zile trollilor omorâți de Mark Zuckerberg.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Mark-Zuckerberg-Parlament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Mark-Zuckerberg-Parlament-copy-300x300.jpgadminInternațional
Facebook a anunțat cine a provocat căderea sa de câteva ore în toată lumea. Este vorba de o răzbunare a lui Vlad Plahotniuc, susține Mark Zuckerberg care a fost audiat de o comisie specială a Parlamentului. Potrivit magnatului online, însuși Plahotniuc s-a lăudat că a blocat rețeaua cu ajutorul...

Comentează