vlad-plahotniuc-maia-laguta-copy

Este o zi importantă pentru Maia. Astăzi, coordonatorul executiv al Moldovei a explicat în sfârșit care este candidatul său preferat din campania erectorală. Fără să se sfiiască că îl poate auzi soția, Vlad Plahotniuc a anunțat că o simpatizează foarte mult pe Maia. Plaha a promis să o ajute cu tot ce poate.

”Mie îmi place de Maia foarte mult. Este o persoană foarte atrăgătoare chiar dacă este trecută de o anumită vârstă. Stați un pic, dar nu v-am spus încă despre care Maia este vorba. Oameni buni, este Maia Lărguța. Chiar promit să votez pentru domnișoara Lărguța. Este o femeie care ne va reprezenta foarte bine. O să-i facem publicitate gratuită la televizor ca lumea să o voteze pe Maia”, a declarat Vlad Plahotniuc la o conferință de presă.

Plaha a anunțat chiar că a dat dispoziții Companiei Erectorale a lui Cecan să găsească o modalitate prin care cealaltă Maie să fie scoasă din cursa electorală. Asta ca să nu existe probleme pentru cei care vor să o voteze pe Maia Lărguța și ar putea, din greșeală, să pună ștampila în dreptul Maiei Sandu. Cecan a dat asigurări că Maia Lărguța va rămâne singura Maie în alegeri, dar asta după ce se confirmă că s-a retras Andrei Năstase.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-Maia-Laguta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-Maia-Laguta-copy-300x300.jpgadminPolitic
Este o zi importantă pentru Maia. Astăzi, coordonatorul executiv al Moldovei a explicat în sfârșit care este candidatul său preferat din campania erectorală. Fără să se sfiiască că îl poate auzi soția, Vlad Plahotniuc a anunțat că o simpatizează foarte mult pe Maia. Plaha a promis să o ajute...

Comentează