Moldova va avea în sfârșit cei mai buni miniștri din istorie. Pentru că miniștrii liberali își dau demisia, iată care sunt noii miniștri din Guvernul Plahotniuc. Însuși Vlad Plahotniuc i-a anunțat pe acești miniștri cu multă mândrie în glas.

La mediu, Costea Barsetka. Acesta are o barsetkă atât de mare, că acolo încap și deputați, și miliardul, și avioane, și casete porno. Pe scurt, tot felul de gunoaie. Așa că atunci când o să apară o problemă de mediu cu vreo gunoiște, Costea o să-și deschidă Barsetka sa. Iar acolo încape toată huineaua.

La apărare, Alina. Pentru că Moldova este obișnuită să fie tufută din toate părțile. Și de Transnistria, și de Rusia, și de America… În plus, Alina a fost deja rănită în războiul politic, așa că știe cum este să stai în genunchi în fața inamicului.

La educație, Țuțu. Acesta a reușit între trenirovkă și abed să absolvească de curând grădinița. O realizare foarte mare. Ajuns ministru, poate reușește în câțiva ani să termine clasa 1.

La agricultură, Rădvan. Cine dacă nu ea știe tolcul în mâncare. Cine dacă nu Rădvan este în stare să mănânce mult, foarte mult. Motto-ul ministerului va fi: ”ebusi za edu!”

La transporturi, Maya Laguta. Pentru că infrastructura noastră este la fel de bătrână. Drumurile noastre sunt făcute ca și Maya, în 1901, când moldovenii mergeau cu căruțele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/img_4860.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/img_4860-300x300.jpgadminPolitic
Moldova va avea în sfârșit cei mai buni miniștri din istorie. Pentru că miniștrii liberali își dau demisia, iată care sunt noii miniștri din Guvernul Plahotniuc. Însuși Vlad Plahotniuc i-a anunțat pe acești miniștri cu multă mândrie în glas. La mediu, Costea Barsetka. Acesta are o barsetkă atât de mare,...

Comentează