Ilan Shor presedinte Vlad Plahotniuc copy

Vlad Plahotniuc a făcut din nou o mutare neașteptată. Acesta a anunțat care este candidatul PD la alegerile prezidențiale. Nimeni nu ar fi crezut, dar candidatul PD este nimeni altul decât Ilan Shor, proaspăt eliberat din închisoare.

”Domnul Shor este un tânăr primar din Shorhei. Shorheienii îl adoră. Chiar dacă a furat, chiar dacă a stat la închisoare, ratingul său este cel mai mare din țară și a ajuns la 69 la sută. Suntem siguri că dacă va ajunge în funcție, va shorheiza toată Moldova. Adică va fura din ce în ce mai mult, dar oamenii îl vor vota. Am vorbit cu doamna BețiShor și mi-a promis că dacă nu câștigă alegerile, îl bagă din nou la închisoare”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

Între timp, Ilan Shor și-a prezentat candidatura și obișnuitele promisiuni electorale. ”Dacă voi fi ales președinte, promit Vai-Fai la tăț maldavanii. Dacă voi fi ales președinte, promit calatorie dijeaba cu rutka la tăț maldavenii. Dacă voi fi ales președinte veți avea un kanțărt în fiecare lună”, le-a promis primarul Shorheiului miilor de votanți care sunt gata să-și dea votul pentru Vai-Fai gratuit și o sută de grame din băutura lor preferată: Speek-u-Shor.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ilan-Shor-presedinte-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ilan-Shor-presedinte-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc a făcut din nou o mutare neașteptată. Acesta a anunțat care este candidatul PD la alegerile prezidențiale. Nimeni nu ar fi crezut, dar candidatul PD este nimeni altul decât Ilan Shor, proaspăt eliberat din închisoare. ”Domnul Shor este un tânăr primar din Shorhei. Shorheienii îl adoră. Chiar dacă a...

Comentează