Plahotniuc Ghimpu Lupu Box copy

A fost o seară magică la gaka de Kickă Boxerii KOK din Chișinău. Luptătorii moldoveni nu s-au bătut doar pentru o centură a turneului, ci și pentru un loc în Parlament. Potrivit serviciului de presă al Partidului Democrat de la Publika, câțiva vor fi deputați în Parlamentul lui Vlad Plahotniuc.

”Nu este foarte ușor să ajungi în Parlament. Toată lumea crede că Constantin Țuțu a ajuns simplu deputat. Nu este așa. Voi nu l-ați auzit vorbind. El este bătut în cap tare. Doar după ce ești atât de bătut în cap… poți fi deputat. Așa că și acești luptători trebuie să fie bine căpăciți în meciurile lor. Am nevoie de mulți bătuți în cap în Parlament”, a anunțat Vlad Plahotniuc prin Publika TV.

Unul dintre cei mai bătuți în cap deputați din Parlament este Marian Pulu. Marele deputat de doi metri de bulbuci a reușit această performanță după ce s-a lovit de nenumărate ori de pragul de sus al ușilor. Chiar și Mihai Ghimpu, care are ceritificat de bătut de cahla, nu îi este suficient patronului Republicii Moldova. Vlad Plahotniuc se plânge că are prea mulți bani și nu are suficienți oameni care să-i ducă barsetka.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Plahotniuc-Ghimpu-Lupu-Box-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Plahotniuc-Ghimpu-Lupu-Box-copy-300x300.jpgadminSocial
A fost o seară magică la gaka de Kickă Boxerii KOK din Chișinău. Luptătorii moldoveni nu s-au bătut doar pentru o centură a turneului, ci și pentru un loc în Parlament. Potrivit serviciului de presă al Partidului Democrat de la Publika, câțiva vor fi deputați în Parlamentul lui Vlad...

Comentează