Nu doar moldovenii simpli au avut de suferit de pe urma ninsorilor abundente care au căzut peste țara noastră. Chiar și multiubitul dictator a ajuns în stare gravă la spital. Șestiorcele sale l-au găsit cu nasul degerat și plin de omăt. Din primele informații, Plahotniuc nu a știut ce este cu praful alb care cădea din cer și a început să-l tragă pe nas.

”El a uitat ce înseamnă zăpadă pentru că când dă iarna zboară cu avionul privat în țările calde. Așa că nu a înțeles ce este cu praful alb care cade din cer și se așterne pe pământ. A făcut o trubochkă dintr-o bancnotă de 1000 de euro și a ieșit să se bucure de praf, dar i-au înghețat creierii capului”, a declarat Alexandru Tănase, una dintre șestiorcele dictatorului Vlad Plahotniuc.

Procuororii CNA au anunțat că au descins la sediul Institutului de Meteorologie și l-au arestat pe sinopticianul șef pentru că a nins atât de abundent, iar dictatorul este în spital din cauza ninsorilor pe care le-au adus asupra Moldovei.

Dar nu este singura tragedie care îl lovește pe Vlad Plahotniuc. Zilele trecute, un troian de dolari l-au acoperit și era să moară sufocat sub miliard, noroc că l-a scos Șor de sub nămeții de valută.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-Praf-Alb-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-Praf-Alb-copy-300x300.jpgadminPolitic
Nu doar moldovenii simpli au avut de suferit de pe urma ninsorilor abundente care au căzut peste țara noastră. Chiar și multiubitul dictator a ajuns în stare gravă la spital. Șestiorcele sale l-au găsit cu nasul degerat și plin de omăt. Din primele informații, Plahotniuc nu a știut ce...

Comentează