Vlad Plahotniuc demonstrează încă o dată că informațiile pe care le varsă în public sunt cele mai adevărate și mai nemanipulatorii. Coordonatorul Moldovei susține că are dovada supremă că Maia Sandu este lesbi. Într-un briefing de presă Plaha a venit și cu o casetă.

”Toată lumea știe că eu atvechayu za bazar. Zub daiu, blea. Să nu șiu pațan dacă nu vă spun cel mai adevăr despre Maia Sandu. Am căutat în arhiva mea de SexTape-uri și am găsit această producție. La un moment dat o s-o public la trollii care mi-au mai ramas, la toți bleagherii pe care îi plătesc sau poate la toate WC-urile mele, Publika, Prime. Când o să vedeți că am filmat-o în pat cu 30 mii de sirieni lesbieni o să-mi dați dreptate și o să mă votați pe mine”, a declarat coordonatorul Parlamentului, Guvernului, CNA-ului, procuraturii și a întregii Moldove.

Procuororii CNA au demarat o anchetă pentru a stabili dacă Maia Sandu vrea să aducă sirieni lesbieni în Moldova. Și Curtea Constituțională s-a implicat în acest caz despre sexualitatea Maiei Sandu. Potrivit judecătorului Costea Țuțovici, este interzisă alegerea lesbienelor în Parlament. Acest fapt ar încălca articolul 69 din Codul Omerta al Audiovizualului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Vlad-Plahotniuc-Casete-briefing-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Vlad-Plahotniuc-Casete-briefing-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc demonstrează încă o dată că informațiile pe care le varsă în public sunt cele mai adevărate și mai nemanipulatorii. Coordonatorul Moldovei susține că are dovada supremă că Maia Sandu este lesbi. Într-un briefing de presă Plaha a venit și cu o casetă. ”Toată lumea știe că eu atvechayu...

Comentează