Record la nivel mondial. Vladimir Plahotniuc, alintat de moldoveni cu mult drag, Plaha, va fi primul oligarh din lume care va avea propria sa bancnotă de un miliard. Oligarhul miliardar a făcut comanda la Banca Mondială.

”Nu aveți habar cât de greu este să ai atâta bănet. Ajungi la un moment dat să te ții numai de numărat banii, curățat, făcut ordine, aerisit. M-am săturat. Plăteam o mie de oameni care să aibă grijă de miliard. Toată lumea strigă pe stradă, întoarce miliardul. Eu vreau să-i liniștesc pe oameni. L-am întors pe toate părțile ca să nu mucegăiască, dar este obositor. Cu bancnota de un miliard e mai ușor să-mi păstrez banii”, a declarat extrem de fericit Vlad Plahotniuc.

Oligarhul miliardar va prezenta în premieră bancnota sa de un miliard la cele 69 de televiziuni ale sale. Papagalii săi de jurnaliști, bleagherii și anal-iști au început deja să-i lingă buca lui Vlad Plahotniuc sperând că vor primi câte o bancnotă mai mică de 50 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Bancnota-un-miliard-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Bancnota-un-miliard-copy-300x258.jpgadminFinanțe
Record la nivel mondial. Vladimir Plahotniuc, alintat de moldoveni cu mult drag, Plaha, va fi primul oligarh din lume care va avea propria sa bancnotă de un miliard. Oligarhul miliardar a făcut comanda la Banca Mondială. ”Nu aveți habar cât de greu este să ai atâta bănet. Ajungi la un...

Comentează