Pirkka Tapiola trist copy

Ambasadorul UE la Chișinău, Pirkka Tapiola este alungat din Moldova. Cunoscutul ambasador a fost declarat persona non grata după ce a apărat un primar de Vlad Plahotniuc. Pirkka Tapiola ar trebui să plece în 24 de ore din Moldova, iar câțiva procurori l-au ajutat deja să-și strângă lucrurile de prin casă.

”Eu nu-i suport pe unii care vin la mine în țară și mă învață. Pirkka să nu mă învețe cum să-mi conduc țara. Eu știu mai bine ce să fac. Ce primar să las în funcție și pe cine să bag la pușcărie. Este țara mea și fac ce vreau cu ea. Este urât să vii la om în vizită și să-i spui ce e bine și ce e rău”, a declarat Vlad Plahotniuc extrem de supărat pe ambasadorul UE la Chișinău.

Dacă refuză să plece din țară, Vlad Plahotniuc promite să-l trimit la închisoare pe Pirkka. În plus, patronul Republicii Moldova vrea să îl acuze pe ambasadorul UE că subminează încrederea populației în capacitățile sale de conducător absolut. Dacă va fi găsit vinovat de declarații antiplahotniuciste Pirkka riscă ani grei de puşcărie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Pirkka-Tapiola-trist-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Pirkka-Tapiola-trist-copy-300x300.jpgadminInternațional
Ambasadorul UE la Chișinău, Pirkka Tapiola este alungat din Moldova. Cunoscutul ambasador a fost declarat persona non grata după ce a apărat un primar de Vlad Plahotniuc. Pirkka Tapiola ar trebui să plece în 24 de ore din Moldova, iar câțiva procurori l-au ajutat deja să-și strângă lucrurile de prin casă. ”Eu...

Comentează