portile-orasului-alina-zotea-copy

Nu s-a mai văzut așa ceva. Chișinăul a rămas fără porțile orașului de sfântul Andrei. Asta după ce pețitorii Alinei Zotea i-au făcut vrăji aseară tinerei liberale. Pețitorii Alinei au furat porțile orașului și le-au dus naiba știe unde. Iar acum Chișinăul este deschis oricăror intemperii. Chișăienii de la Botanica au început să se plângă deja de mirosuri neplăcute care vin din seluhă. Pe pensionari îi trage curentul.

Cel mai grav este că în orice moment în capitală pot intra cei 30 de mii de sirieni de care ne-a păzit Dodon în timpul campaniei Erectorale. CNA a început urmărirea penală a pețitorilor Alinei Zotea și i-a amenințat cu Vlad Plahotniuc dacă până mâine nu aduc porțile orașului înapoi.

Liuda Ghimpu crede că de vină este Șalavaru, ministrul Apărării, care a furat porțile cu mâna Moscovei, astfel că rușii pot pătrunde în Chișinău în orice moment să facă noi gropi și cratere pe străzi. Ca să nu se întâmple așa ceva, Liuda Ghimpu a promis că va sta de pază cu sabia în mână să păzească porțile orașului nepotului său.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Portile-Orasului-Alina-Zotea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Portile-Orasului-Alina-Zotea-copy-300x300.jpgadminMonden
Nu s-a mai văzut așa ceva. Chișinăul a rămas fără porțile orașului de sfântul Andrei. Asta după ce pețitorii Alinei Zotea i-au făcut vrăji aseară tinerei liberale. Pețitorii Alinei au furat porțile orașului și le-au dus naiba știe unde. Iar acum Chișinăul este deschis oricăror intemperii. Chișăienii de la...

Comentează